Doneren

Crowdfunding

De afgelopen jaren heeft Stadsboerderij de Vosheuvel gespaard om een goede start van dit project mogelijk te maken. Op dit moment hebben wij € 125.000,- om met het project te starten, waar wij erg TROTS op zijn. Om het hele project te kunnen financieren heeft de Stadsboerderij ook UW hulp heel hard nodig.

Daarom hebben wij op woensdagavond 15 juni een crowdfunding avond georganiseerd. Op deze avond hebben wij het mooie bedrag van € 6.500,- opgehaald voor de uitvoering van het totale project. Bedrijven en particulieren die doneren hebben wij de volgende tegenprestaties aangeboden:

– Een vermelding op de website (vanaf €25,-)
– Een bordje op een gesponsord project (vanaf € 1000,-)
– Een advertentie in ons informatieboekje in oplage van 1000 stuks, €150,-  €240,- €480,- of €950,- (afhankelijk van de grootte)
– Gebruik van kraam op de drie grote activiteitendagen (kerstactiviteit, zomerfeest en schaapscheerdersfeest), € 50,- per activiteit
– Huur educatieve ruimte ter waarde van € 250,- per dagdeel. Minimaal 2 dagdelen
– Sessie koe/varken knuffelen € 125,- p.p., voor de duur van 2 uur

Wilt u de presentatie van deze avond inzien, klik dan HIER.

Samenwerking Rabobank Amersfoort e.o. (platform Aandeel in de Buurt):
In de afgelopen maanden hebben wij in samenwerking met Rabobank Amersfoort e.o., de verhuizing onze bijenstal mogelijk gemaakt. De totale kosten hiervoor zijn circa € 10.000,-.
Kijk voor meer informatie over het platform Aandeel in de Buurt op www.aandeelindebuurt.nl

WIJ ZIJN ER VOOR U, U BENT ER TOCH OOK VOOR ONS???

crowdfunding